انتخاب سردبیر تازه‌ها

تهرانی‌ها روزانه ۵ تن دل و جیگر می‌خورند

تهران‌ژورنال – تهرانی‌ها چقدر دل و جگر می‌خورند؟ این سوالی است که شاید در نگاه اول مهم به نظر نرسد اما اگر جوابش را بدانیم ماجرا جالب می‌شود. طبق گفته رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه به خبرگزاری تسنیم، مصرف دل، جگر و قلوه در تهران حدود ۵تن در روز است.

ظاهرا افزایش قیمت دلار روی نرخ این محصولات هم اثر گذاشته. چرا که رییس اتحادیه می‌گوید:  صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده، سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام شده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه اطلاعات جالبی هم در مورد قیمت خرید و فروش دل و جگر داده: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی ۳۵ هزار تومان و گوساله را ۲۵ هزار تومان خریداری می کردیم و دل و جیگر، سیخی ۳ هزار تومان به فروش می رسید و هم اکنون نیز آلایش گوسفند را ۸۵ هزارتومان و گوساله را ۵۵ هزارتومان می خریم اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان ۳ هزار تومان است.

به گزراش تهران‌ژورنال اگر هر سیخ دل و جگر را حاوی ۲۵ گرم گوشت بدانیم، هر کیلو دل و جیگر ۴۰ سیخ خواهد شد. در نتیجه ۵ تن دل و جیگر ۲۰۰ هزار سیخ خواهد شد که هر روز در تهران به فروش می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *